Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς ο Κουμουτσάκος έδωσε «χαρά» σε ρωσικά «επιχειρηματικά» συμφέροντα επιτιθέμενος στον Κοτζιά

Πώς ο Κουμουτσάκος έδωσε «χαρά» σε ρωσικά «επιχειρηματικά» συμφέροντα επιτιθέμενος στον Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε την Τρίτη να χαροποιήσει δυνάμεις που υπονομεύουν το κύρος της χώρας μας. Πώς το έκανε αυτό;

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο κ. Κουμουτσάκος, ως Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, που παρουσιάστηκε σε κυπριακό δικαστήριο τη Δευτέρα για να υπερασπιστεί την τιμή της πατρίδας μας απέναντι σε ρωσικά «επιχειρηματικά» συμφέροντα, τα οποία εποφθαλμιούν το οικόπεδο που παραχώρησε η Μόνη Κύκκου στην Ελληνική Δημοκρατία για την ανέγερση Πρεσβείας μας.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον υπουργό Εξωτερικών ότι χρησιμοποίησε εντός του κυπριακού δικαστηρίου «απαράδεκτους χαρακτηρισμούς» για την Κύπρο και ότι «έχασε την ψυχραιμία του» πλήττοντας «σοβαρά την εικόνα της Ελλάδας στα μάτια όλων των Κυπρίων».

Προφανώς όταν ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρεται σε «όλους τους Κυπρίους» εννοεί τους «ανανιστές» και τους οπαδούς της «όποιας λύσης», διότι όλοι οι άλλοι, η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού λαού, συντάχτηκε στο πλευρό του κ. Κοτζιά.

Αλλά αυτό είναι το μικρό κακό. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουμουτσάκος βγάζει ανακοίνωση στο πόδι, την ώρα που η υπόλοιπη αντιπολίτευση τηρεί σοβαρή στάση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουμουτσάκος γελοιοποιεί τη Νέα Δημοκρατία. Το έχει κάνει δεκάδες φορές και θα το ξανακάνει, όσο παραμένει ανεξέλεγκτος και έξαλλος στο κομματικό πόστο του.

Το χειρότερο είναι -πάμε τώρα στο μεγάλο κακό- ότι ο δήθεν φιλοδυτικός (τρομάρα του) κ. Κουμουτσάκος, βγάζει μια ανακοίνωση με την οποία εν αγνοία του χαροποιεί ρωσικά «επιχειρηματικά» συμφέροντα που θέλουν να αρπάξουν το οικόπεδο που έχει παραχωρήσει η Μονή Κύκκου για την ανέγερση ελληνικής πρεσβείας.

Και ρωτάμε ευθέως όχι τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος προφανώς τελεί σε βαθιά σύγχυση και βαθύτερη άγνοια, αλλά τον πρόεδρο της ΝΔ: Είναι κύριε Μητσοτάκη, κύριε πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα σας υπερασπιστής ρωσικών «επιχειρηματικών» συμφερόντων; Από πότε;

Είναι δυνατόν ο κ. Κουμουτσάκος να στρέφεται ενάντια στον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας όταν εκείνος ορθώνει ανάστημα απέναντι σε Ρώσους «επιχειρηματίες»;

Ότι «ο κ. Κουμουτσάκος δεν καταλαβαίνει, ή δεν φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό του», δεν είναι δικαιολογίες κ. Μητσοτάκη.

Έχουμε βαρεθεί να ακούμε από στελέχη σας αυτές τις απαντήσεις κάθε φορά που ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει και ένα νέο… κατόρθωμα.

«Εάν δεν καταλαβαίνει», όπως λένε δεξιά κι αριστερά πηγές του κόμματός σας, τότε τι τον κρατάτε; Μέχρι να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα; Και καλά εσάς. Τη χώρα δεν τη σκέφτεστε;

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ φανταζόμαστε ότι είναι ήδη ενήμερο για όλα αυτά (αλίμονο).

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές εκατοντάδες λέξεις για την υπόθεση με το οικόπεδο και τους Ρώσους.

Για λόγους εθνικούς και σεβόμενοι και τον ηγούμενο Νικηφόρο, έναν ειλικρινή πατριώτη που έχει πέσει θύμα αυλικών, δεν συνεχίζουμε περισσότερο.

Έριξε αρκετές «βόμβες» στο κυπριακό δικαστήριο ο Νίκος Κοτζιάς, πράγμα που σημαίνει ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών γνωρίζει τα πάντα και ακόμα περισσότερα.

Ο μόνος που δεν κατάλαβε -σε Ελλάδα και Κύπρο- τις «βόμβες» Κοτζιά ήταν για μια ακόμη φορά ο κ. Κουμουτσάκος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Γεραπετρίτης: «Η ΕΕ και οι χώρες του Κόλπου οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις στη Μέση Ανατολή»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...