ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ είναι καλεσμένος ο Θόδωρος Μαργαρίτης και η συζήτηση περιστρέφεται στο πολιτικό μέλλον της ΔΗΜΑΡ.
Οι δημοσιογράφοι βγάζουν στο τηλέφωνο τον Γρηγόρη Ψαριανό ο οποίος με αιχμηρό τρόπο εκφράζει για ακόμη μια φορά τις ηχηρές διαφωνίες του με το κόμμα και τις επιλογές της ηγεσίας.
Ο Θόδωρος Μαργαρίτης σε όλη την διάρκεια της παρέμβασης Ψαριανού παρακολουθούσε σιωπηλός.
Μόνο όταν ολοκλήρωσε ο Ψαριανός το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης, έκανε λόγο για πολιτικό χτύπημα το οποίο δέχτηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ.
Αφού έκανε οξύτατες παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους έριξε και μια μπηχτή στον πρώην, όπως όλα δείχνουν, σύντροφο του λέγοντας ότι «μακάρι τον χρόνο που πέρασε στο τηλέφωνο σήμερα να το κάνει και στις κομματικές διεργασίες».
























































