ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εικόνες από τη βίλα Ραγκούση στην Πάρο: Δική σου μόνο με 2.000 ευρώ την ημέρα!

Εικόνες από τη βίλα Ραγκούση στην Πάρο: Δική σου μόνο με 2.000 ευρώ την ημέρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Πάρος, Φωτογραφίες,

Βιοποριστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης τα τελευταία 2 χρόνια γι’ αυτό και αποφάσισε τους καλοκαιρινούς μήνες να νοικιάσει την κύρια κατοικία του στην Πάρο.

Πρόκειται για μια βίλα 10 ατόμων που μπορεί να γίνει δικιά σου μόλις με 2.000 ευρώ τη βραδιά, δηλαδή 14.000 ευρώ την εβδομάδα.

Χτισμένη ψηλά, με εκπληκτική θέα και απίστευτο περιβάλλοντα χώρο 32 στρεμμάτων, η βίλα Πανσέληνος διαθέτει μέχρι και ιδιωτικό γήπεδο ποδοσφαίρου, για να μην αναφερθούμε στα βασικά τύπου πισίνα κλπ.

“Την έχτισα με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια”, δηλώνει ο Γ. Ραγκούσης στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι άνεργος και αντιμετωπίζει βιοποριστικό ζήτημα καθώς “δεν είναι στο pay roll κάποιου επιχειρηματία”.

Λέει μάλιστα με νόημα ότι δεν ήθελε να χτυπήσει πόρτες και να προσληφθεί σε πολλούς και διάφορους που πιθανόν θα τον ήθελαν στη δουλειά τους, γιατί δεν ήθελε να χάσει την οικονομική του αυτοτέλεια.

“Δεν είναι εύκολο να λες στα παιδιά σου να φύγουν από τα δωμάτιά τους, προκειμένου να νοικιαστούν σε ξένους μέχρι τον Σεπτέμβριο, για να πάνε πάλι στο σχολείο. Το έκανα όμως για να συντηρήσω την οικογένειά μου”, καταλήγει ο πρώην υπουργός.

Δείτε μερικές εικόνες από το παλατάκι που θα στερηθεί η οικογένεια προκειμένου να επιβιώσει:

ragk1

ragk4

ragk6

ragk5

ragk8

ragk3

ragk9

ragk7

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας στέκονται απέναντι στους δυστοπικούς καιρούς

Πάρος: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του τετράχρονου

Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar

WWF: Περισσότερα από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες

Πύρινα μέτωπα σε Ρέθυμνο, Πάρο, Κάλυμνο – Εκκενώσεις οικισμών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...