ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σκόπια, Σπύρος Δανέλλης, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρές αναταράξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) προκαλούν οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού να «σφάζονται» και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να εξαπολύει από τη Βουλή επίθεση στον Σπύρο Δανέλλη από το Ποτάμι δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου από το Κίνημα.
Αφορμή αποτέλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του κ. Δανέλλη, όταν κάλεσε το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει ενδεχόμενη συμφωνία για το Σκοπιανό, προειδοποιώντας πως εάν η ΔΗΣΥ ακολουθήσει διαφορετική γραμμή το Ποτάμι θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφαση του για κοινή πορεία στο ΚΙΝΑΛ.
«Ας κρίνει κανείς την αξιοπρέπεια κάποιου ο όποιος από βουλευτής του Συνασπισμού έγινε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ , μετά έγινε βουλευτής του Ποταμιού και τώρα θέλει να πάει άλλου», σχολίασε αρχικά σε υψηλούς τόνους ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αφήνοντας υπαινιγμούς για πολιτικό φλερτ του Σπύρου Δανέλλη με τον ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε σε αυστηρό ύφος: «Εμείς λέμε “Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα”».
























































