ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλέζος σε Μαδούρο: Πείσε τον Ερντογάν να απελευθερώσει τους Μητρετώδη- Κουκλατζή

Γλέζος σε Μαδούρο: Πείσε τον Ερντογάν να απελευθερώσει τους Μητρετώδη- Κουκλατζή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιστολή στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, έστειλε ο Μανώλης Γλέζος, αξιώνοντας την παρέμβασή του για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ζήτησε από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να παρέμβει προσωπικά και να πείσει τον Ερντογάν να απελευθερώσει τα δύο στελέχη του ελληνικού στρατού.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Μαδούρο. Άλλωστε, ο τελευταίος έδωσε το «παρών» στη σημερινή τελετή για την ορκωμοσία του Ερντογάν, στην Άγκυρα.

Η επιστολή του κ. Γλέζου

«Σας απευθύνω έκκληση ώστε να παρέμβετε προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν στα πλαίσια των διακρατικών σχέσεων που διατηρεί η χώρα σας με την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές.

»Είμαι στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε επί του θέματος αυτού, ώστε να σταματήσει η αδικία που βιώνουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελλαδικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας

Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο – Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...