Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Δηλώνω την πίστη μου στην αιώνια μορφή του Φύρερ

Παππάς: Δηλώνω την πίστη μου στην αιώνια μορφή του Φύρερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή που είχε ανταλλάξει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με παρασημοφορημένο από τον Χίτλερ, Βέλγο δημοσιογράφο και πολιτικό Λεόν Ντεγκρέλ, που εντάχθηκε στα Waffen SS και συμμετείχε στην «επιχείρηση Μπαρμπαρόσα»

Η επιστολή του Χρήστου Παππά, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της Χρυσής Αυγής, είχε αποσταλεί το 1989  στον καταδικασμένο ερήμην μετά τον πόλεμο, από τη βελγική Δικαιοσύνη σε θάνατο για εσχάτη προδοσία Ντεγκρέλ, που είχε διαφύγει στην Ισπανία.

Στην επίμαχη επιστολή, ο βουλευτής της χρυσής Αυγής τον  διαβεβαιώνει για την ακλόνητη πίστη του ίδιου, του Νίκου Μιχαλολιάκου και των μελών της Χρυσής Αυγής, στην «αιώνια μορφή» του Φύρερ και στα «ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μια καινούργια Ευρώπη».

Διαβάστε την επιστολή:

«Αξιοσέβαστε ήρωα στρατηγέ Λεόν Ντεγκρέλ,
θεωρώ μεγάλη μου τιμή και εύνοια της θείας πρόνοιας, που σας συναντώ προσωπικά. Θα ήθελα, αξιοσέβαστε στρατηγέ, να σας διαβεβαιώσω για τη σταθερή, αληθινή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου (που ανήκουν στο Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα -»Χρυσή Αυγή») στην αιώνια μορφή του FUHRER ADOLF HITLER και στα ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μία ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ!

Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Τι θα μπορούσαμε να γινόμασταν αλήθεια χωρίς εσάς και χωρίς το πελώριο έργο σας. Είμαι συγκινημένος και είναι καθήκον μου να σας πω ότι εσείς μας δείχνετε τον δρόμο, με τον λαμπρό και παραδειγματικό ηρωϊσμό σας.

Σας παρακαλώ Αξιοσέβαστε Στρατηγέ να δεχθείτε τα σέβη μου και τις πιο εγκάρδιες ευχές μου και των Ελλήνων συναγωνιστών μου και ιδιαίτερα του αρχηγού μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ότι ο αγώνας μας για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ σε μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ! θα συνεχιστεί χωρίς σταματημό μέχρι την ΝΙΚΗ!

Το εμπνευσμένο στα πεδία των μαχών σύνθημα της 28ης SS PANZER DIVISION-GRENADIERE-VOLONTIERE-WALLONIENNE,υπάρχει ακόμη και μας καθοδηγεί: ΑΓΩΝ-ΠΙΣΤΙΣ-ΝΙΚΗ. Δεχθείτε ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ τα σέβη μου και τα πιο διακριτικά μου αισθήματα . Ειλικρινά δικός σας. Πιστός στα ιδεώδη του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. PAPPAS CRISTOS».

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν που δήλωνε θαυμαστής του Χίτλερ τώρα λέει ότι ο Νετανιάχου είναι σαν τον Χίτλερ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

9 Νοεμβρίου: Η μοιραία μέρα της γερμανικής ιστορίας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...