ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Δημήτρης Κουκλατζής, Ελληνικός Στρατός, Πάνος Καμμένος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φυλακές,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για προσχεδιασμένη ενέργεια των Τούρκων με εντολή του Ερντογάν, έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.
Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια των Τούρκων και για ένα σχέδιο με εντολή του ίδιου του Ερντογάν.
Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm εκτίμησε ότι «η σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη».
«Θεωρώ ότι η σύλληψη ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και μία κίνηση που είχαν ετοιμάσει οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή Ερντογάν για να κάνουν την ομηρεία που θα οδηγούσε στην συναλλαγή με τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς».
Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η επιχείρηση δεν έγινε τυχαία μέσα σε ένα βράδυ που είχε χιόνι στην περιοχή.
























































