Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψαριανός: Ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι έχουν πιο ανοικτές απόψεις

Ψαριανός: Ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι έχουν πιο ανοικτές απόψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άλλο ένα βήμα πιο μακριά από την ΔΗΜΑΡ κάνει ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνοντας ότι δεν θα υπογράψει την πρόταση για δημοψήφισμα του κόμματος με το οποίο εκλέχθηκε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε πως «έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπογράψω διότι συναθροίζεται και εγώ δεν θέλω να συναθροιστεί η υπογραφή μου. Όταν δώσαμε τον ΟΤΕ, το Λιμάνι στην COSCO, κάναμε δημοψήφισμα; Αν σε κάθε περίπτωση ζητούσαμε δημοψήφισμα, θα έπρεπε να κάνουμε κάθε βδομάδα».

Για τις πρόσφατες εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τη ΔΗΜΑΡ ο κ. Ψαριανός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο μέρος του κόμματος είναι με το ένα πόδι εκτός. Φθίνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς και όσοι παραμένουν ακόμη δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα παραμείνουν. Ο λόγος είναι η στροφή που έκανε το κόμμα. Όχι μόνο με την έξοδο από την κυβέρνηση, αλλά και με την στάση της ΔΗΜΑΡ απέναντι στον διάλογο για την κεντροαριστερά. Αυτές οι μεγάλες αλλαγές στην φυσιογνωμία και στην στρατηγική του κόμματος και η στροφή προς το ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε μεγάλες αναταράξεις».

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο να συνταχθεί με τις δυνάμεις του Ποταμιού και τον Σταύρο Θεοδωράκη ο κ. Ψαριανός υπογράμμισε ότι: «με τον Σταύρο Θεοδωράκη έχει καλές και φιλικές σχέσεις και ότι οι απόψεις του Ποταμιού είναι πιο ανοιχτές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...