ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα «προφητεία» Λεβέντη για το πότε θα γίνουν εκλογές – Που θα πάει! Κάποτε θα του… κάτσει

Νέα «προφητεία» Λεβέντη για το πότε θα γίνουν εκλογές – Που θα πάει! Κάποτε θα του… κάτσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εκτίμηση ότι «οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή για να πετάξει έτσι την «καυτή πατάτα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη» εξέφρασε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επαναλαμβάνοντας ότι «η προδοσία έγινε από Τσίπρα και Κοτζιά στις Πρέσπες, τη στιγμή που το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη συμφωνία», είπε αυτός ο παραληρηματικός «προφήτης» και κατά συρροή διασπορέας ψευδών ειδήσεων.

Αναρωτιόμαστε πώς ακόμα δεν έχει κινηθεί εισαγγελέας για τα ψέμματα που συστηματικά διαδίδει. Εκτός εάν ο κ. Λεβέντης είναι υπεράνω του νόμου.

Θυμάστε τι διέδιδε ο αρχιψεύταρος; Εδώ: Εισαγγελέας τώρα για τον Λεβέντη – Διέδωσε ψευδή είδηση ότι η κυβέρνηση αντάλλαξε τους στρατιωτικούς με τους μουφτήδες στη Θράκη

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σχολίασε, εξάλλου, ότι «ο κ. Τσίπρας απέφυγε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών».

«Η ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εάν η συμφωνία δεν έχει ψηφιστεί από την παρούσα κυβέρνηση, γιατί τότε ο κ. Μητσοτάκης, αν είναι πρωθυπουργός, θα πιεστεί από τον διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ και Βερολίνο) να κλείσει το θέμα γρήγορα και έτσι θα γελοιοποιηθεί, αφού σήμερα λέει ότι η συμφωνία είναι κακή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Όσον αφορά τον Ρουβίκωνα, χαρακτήρισε «”κλαδική” του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του Ρουβίκωνα», εξηγώντας ότι «τόσο καιρό σπάνε και καταστρέφουνε ιδιωτική και δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν.

»Είναι ένα αρνητικό φαινόμενο της κοινωνίας, το οποίο, δυστυχώς, αποδεχτήκαμε».

Τέλος, για το θέμα των συντάξεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι «τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αφού γνωρίζουν ότι μετά τις 15 Οκτωβρίου θα έχουμε την απάντηση των δανειστών. Μέχρι τότε όλα τα κόμματα παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια».

Ο κ. Λεβέντης που τα ξέρει όλα, δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να έχει πατώσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Στη Νίκαια ο Αλέξης Τσίπρας: Τη Δευτέρα 15/06 ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στην πλατεία 17ης Αυγούστου

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» – «Καταλαβαίνω τι σημαίνει να μη βγαίνει ο μήνας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...