Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκθετος ο Μητσοτάκης: Βουλευτής του ζήτησε προβοκατόρικα από τον Τσίπρα να βυθίσει τουρκικά πλοία

Έκθετος ο Μητσοτάκης: Βουλευτής του ζήτησε προβοκατόρικα από τον Τσίπρα να βυθίσει τουρκικά πλοία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκθετος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού βουλευτής του ζήτησε με προβοκατόρικη και βλακώδη ερώτηση από τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώσει εάν προτίθεται να βυθίσει τουρκικά πλοία που θα κάνουν αιφνιδιαστική άντληση πετρελαίου στην ελληνική ή κυπριακή ΑΟΖ.

Πρόκειται για τον βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ, Γιάννη Αντωνιάδη, που κατέθεσε την προβοκατόρικη και βλακώδη ερώτηση στον πρωθυπουργό, η οποία εν συνεχεία αποσύρθηκε με fast track διαδικασίες.

Σε αυτή ο δεξιός βουλευτής ρωτά προβοκατόρικα και βλακωδώς την κυβέρνηση για το τι προτίθεται να πράξει εναντίον της Τουρκίας στο ενδεχόμενο που τουρκικό πλοίο ξεκινήσει άντληση πετρελαίου εντός της ελληνικής ΑΟΖ ή της κυπριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για πρωτοβουλία του κ. Αντωνιάδη χωρίς καμία προ συνεννόηση με την Πειραιώς και γι’ αυτό λίγη ώρα μετά την κατάθεση της βλακώδους Ερώτησης πάρθηκε άρον άρον η απόφαση για την απόσυρσή της.

Προφανώς και δεν αποτελεί ένδειξη πατριωτισμού η κατάθεση τέτοιων ερωτήσεων, παρά μόνο απόδειξη ύποπτης προβοκατόρικης δεξιάς πατριδοκαπηλίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα επιτρέψουν καμία τουρκική απειλή ή αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μόνο ένας εντελώς ανόητος ή εντελώς προβοκάτορας δεν θα καλύπτονταν από αυτή τη ξεκάθαρη θέση και θα επιδίωκε να εκθέσει με τρόπο επίσημο την Ελληνική Δημοκρατία, ρωτώντας δήθεν «αθώα» να του ειπωθεί επισήμως πότε και υπό ποιες συνθήκες θα πολεμήσουμε.

Βεβαίως η συγκεκριμένη ερώτηση, όπως θα τη διαβάσετε στη συνέχεια, μάλλον αποτελεί κείμενο κρετίνου παρά προβοκάτορα. Και θα το καταλάβετε από το βλακώδες περιεχόμενό της:

Διαβάστε την ερώτηση προς τον Αλ. Τσίπρα

Προς τον υπουργό Εξωτερικών Θέμα: Σκληρή απάντηση στην Τουρκία σε ενδεχόμενη έρευνα-γεώτρηση εντός ελληνικής ΑΟΖ.

Κύριε Υπουργέ, Εδώ και χρόνια η Τουρκία αξιώνει παράλογες διεκδικήσεις, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο, κανόνες και συνθήκες.

Σοβαρότατες ευθύνες έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. η οποία με την παθητική και υποχωρητική στάση της, ενισχύει τις παράλογες απαιτήσεις της Άγκυρας.

Τελευταία, η Άγκυρα ετοιμάζεται για έρευνες και άντληση πετρελαίου εντός της ελληνικής ΑΟΖ.

Εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζει το «περιβάλλον» με δηλώσεις υπουργών της και υψηλών κρατικών αξιωματούχων, βολιδοσκοπώντας την Ελλάδα η οποία σιωπά επικίνδυνα για τα ελληνικά συμφέροντα.

Στείλτε ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ότι αν προχωρήσει σε άντληση πετρελαίου εντός ελληνικής ΑΟΖ θα βυθιστούν πάραυτα τα πλοία «Πορθητής» και «Μπαρμπαρός».

Δεν έχετε δικαίωμα να παραχωρήσετε ούτε χιλιοστό από τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε ότι όποιος Έλληνας πολιτικός το πράξει, θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, στην Ιστορία και στον ελληνικό λαό.

Παραλάβατε μια Ελλάδα πανίσχυρη, τη φιμώσατε, τη δέσατε χειροπόδαρα και γι’αυτό θα υποστείτε τις συνέπειες.

Κατόπιν των ανωτέρω, Ερωτάται ο κ. Υπουργός Τι προτίθεστε να πράξετε αν τουρκικό πλοίο ξεκινήσει άντληση πετρελαίου εντός της ελληνικής ΑΟΖ ή και της κυπριακής όπου είμαστε εγγυητές;

Τι προτίθεστε να πράξετε αν τουρκικό πλοίο ξεκινήσει άντληση πετρελαίου εντός της ελληνικής ΑΟΖ ή και της κυπριακής όπου είμαστε εγγυητές;.

Ανόητος ή προβοκάτορας

Όπως θα παρατηρήσατε, στο προβοκατόρικο κείμενο που ξεχειλίζει από βλακεία, ερωτάται ο Έλληνας πρωθυπουργός τι προτίθεται να πράξει εάν τουρκικό πλοίο ξεκινήσει άντληση πετρελαίου.

Ο ερωτών δεξιός βουλευτής αγνοεί ότι πριν καταστεί εφικτή η άντληση πετρελαίου στη θάλασσα, προηγούνται πολύχρονες έρευνες, γεωτρήσεις και στο τέλος έρχεται η άντληση, η οποία φυσικά και δεν γίνεται από ένα πλοίο αλλά από ολόκληρη εξέδρα άντλησης πετρελαίου.

Μιλάμε για επενδύσεις πολλών δισ. ευρώ, που δεν συμβαίνουν από τη μία ημέρα στην άλλη, προηγούνται χρόνια ερευνών και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αιφνιδιάσει τον άλλον.

Όλος ο ελληνικός λαός εξάλλου παρακολουθεί πώς εξελίσσεται η διαδικασία στην κυπριακή ΑΟΖ και γνωρίζει. Μόνο ο εντελώς ανόητος βουλευτής της ΝΔ δεν έχει καταλάβει.

Αυτός ο απερίγραπτος, που δυστυχώς είναι Έλληνας Βουλευτής -να ντρέπονται όσοι ψήφισαν ένα τέτοιον κρετίνο- έχει την πεποίθηση, για αυτό και το ρωτά, ότι υπάρχει πλοίο με τη δυνατότητα να σταθεί κάπου στο μέσο της θάλασσας, να τρυπήσει τον βυθό και να βγάλει πετρέλαιο.

Πλοίο με τέτοια τεχνολογία δεν υπάρχει. Αλλά ακόμα κι εάν υπήρχε θα το είχαν οι Τούρκοι; Ο βουλευτής που το είδε να υπάρχει; Σε κινούμενα σχέδια στο NetFlix;

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν περιορίζεται στο παραλήρημά του, που φανερώνει άνθρωπο προβοκάτορα ή εντελώς ανόητο, αλλά απειλεί και με συνέπειες την ελληνική κυβέρνηση.

Σε μια κανονική δημοκρατία θα έπρεπε ήδη να του είχε αφαιρεθεί το βουλευτικό αξίωμα ως ανθρώπου εντελώς χαζού και επικίνδυνου να υπηρετεί τον ελληνικό λαό.

Ο ίδιος βουλευτής είναι και μεγάλος χορευταράς. Δείτε εδώ τι χορούς χορεύει: O βουλευτής της ΝΔ Γ. Αντωνιάδης χορεύει τον ίδιο «αλυτρωτικό» χορό που χόρεψε ο Κ. Σέλτσας (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...