Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συντονισμένη αντίδραση «καραμανλικών» για την αφωνία Μητσοτάκη και τις επιθέσεις ΠΑΣΟΚ

Συντονισμένη αντίδραση «καραμανλικών» για την αφωνία Μητσοτάκη και τις επιθέσεις ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συντονισμένη είναι η αντίδραση «καραμανλικών» για την αφωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις επιθέσεις ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΥΓΗΣ.

Τη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει, όπως γράφει ο Κ. Σαββόπουλος στο www.avgi.gr «η έλλειψη επάρκειας εκ μέρους της Πειραιώς στην προάσπιση πρώην »γαλάζιων« υπουργών από την οργανωμένη επίθεση του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με πρόσχημα το C4I».

Οι ίδιοι κύκλοι εστιάζουν στο γεγονός ότι η κεντρική διοίκηση της Ν.Δ. «επέλεξε να απαντήσει μέσω διαρροών εξαναγκαζόμενη από την επίσημη ανακοίνωση του Μαξίμου που εγκαλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για στάση Πόντιου Πιλάτου».

Παράλληλα, υποστήριζαν ότι και το περιεχόμενο των διαρροών «δεν ανταποκρίνεται στη σοβαρότητα της επίθεσης από το ΠΑΣΟΚ. Ουσιαστικά δεν απαντά σε αυτές». Υπενθυμίζεται πως κύκλοι της οδού Πειραιώς άφηναν να διαρρεύσει ότι «η Ν.Δ. δεν πρόκειται να λάβει μέρος στην κυβερνητική επιχείρηση «επιστροφή στο παρελθόν» και στη λάσπη που συστηματικά πετά για να αποπροσανατολίσει από τα τεράστια προβλήματα που η πολιτική της δημιουργεί».

Επιπλέον προσέθεταν πως «σε ό,τι αφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν υφίσταται το παραμικρό ζήτημα».

Σε αυτό το φόντο δεν περνά απαρατήρητη η συντονισμένη δημόσια αντίδραση στελεχών της Ν.Δ. με «καραμανλικές» αναφορές. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος επεσήμανε «ότι το θέμα είχε έρθει στη Βουλή το 2011, όταν την πλειοψηφία είχε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο και το έκλεισε».

Ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης επί κυβέρνησης Καραμανλή πρόσθεσε πως «όταν κανείς προβαίνει σε καταγγελίες και μιλά με ονόματα, πρέπει να είναι προσεκτικός θεωρώντας ότι το ΠΑΣΟΚ » ανακινεί ένα θέμα επτά χρόνια μετά, ενώ μέχρι χθες μιλούσε για σκανδαλολογία στην υπόθεση Σημίτη”.

Επιπλέον, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος (news 247) ισχυρίστηκε ότι «είναι εξωφρενικό να μπαίνουν στο κάδρο οι τρεις υπουργοί της Ν.Δ.» ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Τζαβάρας σημείωσε πως «δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να παριστάνει τον εισαγγελέα το ΠΑΣΟΚ σε μια υπόθεση για την οποία η έναρξη, η θεμελίωση του σκανδάλου ανήκει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Δεν πέρασε απαρατήρητο το tweet του Γιώργου Κουμουτσάκου που ανέγραφε σε αιχμηρό τόνο πως «εκείνοι που συζήτησαν, διαπραγματεύτηκαν, συμφώνησαν, υπέγραψαν και προπλήρωσαν το σύστημα ασφάλειας C4I, δεσμεύοντας τη χώρα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τολμούν να δείχνουν με το δάχτυλο εκείνους που το παρέλαβαν για να γίνουν οι Αγώνες. Πυροβολούν τη λογική. Υμνούν τη σκοπιμότητα».

Τέλος, ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευ. Αντώναρος επεσήμανε μέσω Facebook πως «Μου κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντύπωση η απουσία οποιασδήποτε υπεύθυνης και θεσμικής φωνής εκ μέρους της Ν.Δ. να υπερασπιστεί την αλήθεια και να κατακεραυνώσει τις άθλιες μεθοδεύσεις των άθλιων ΠΑΣΟΚων».

Πηγή: www.avgi.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

23 Απριλίου 2010: Ο Παπανδρέου υπέταξε την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελλόριζο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...