ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπακώστα, Κώστας Ζουράρις, Σκόπια, Σπύρος Δανέλλης, Ψήφος Εμπιστοσύνης,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απειλητικά μηνύματα, τηλέφωνα ακόμα και φωτογραφίες δέχονται βουλευτές οι οποίοι προτίθενται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών ή να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Παπακώστα, Κώστας Ζουράρις και Σπύρος Δανέλλης.
Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, άγνωστοι έστειλαν στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, φακέλους με φωτογραφίες που έδειχναν λιωμένα κεφάλια γυναικών.
Τις φωτογραφίες «συνόδευε» η προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει και ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η υφυπουργός έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.
Ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έχει δεχτεί και αυτός απειλητικά για τη ζωή του τηλεφωνήματα.
Ο Σπύρος Δανέλλης, ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού ο οποίος διεγράφη σήμερα Τρίτη, μετά την ανακοίνωσή του πως θα στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχει επίσης δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, στα οποία οι άγνωστοι εκτός από τον ίδιο απειλούν και την οικογένειά του.
Αξίζει να σημειώσουμε πως χθες το βράδυ συνελήφθη στο Παγκράτι ένα άτομο από αυτά που έστελναν απειλητικά μηνύματα σε Έλληνες βουλευτές που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά από – όπως είχε αποκαλύψει το Documento- προτροπή γαλάζιου στελέχους.
Ο 62χρονος άνδρας σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.
























































