ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεόδωρος Πάγκαλος, Λαγονήσι,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Grand Resort στο Λαγονήσι απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΓΑΠικής κυβέρνησης έχει αφήσει μούσι. Δυστυχώς η φωτογραφία που δημοσιεύει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά δεν είναι και τόσο καθαρή, τραβηγμένη προφανώς από κινητό και βεβιασμένα, οπότε δεν έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του Θεόδωρου Πάγκαλου με γενειάδα και μαγιό, πρωτόγνωρο βεβαίως θέαμα.
Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εθεάθη στην παραλία του κοσμικού θερέτρου την Πέμπτη το απόγευμα, όπου έσκασε μύτη νωρίς κι αποχώρησε μετά το σούρουπο. Φορούσε μαύρο μαγιό και η κάθε του βουτιά στη θάλασσα κρατούσε για τουλάχιστον ένα τέταρτο.
Όταν έβγαινε από το νερό δεν άραζε την κορμάρα του σε ξαπλώστρα, αλλά καθόταν στο καφέ, όπου κοίταζε εφημερίδες και το twitter στο κινητό, μιας και από την ώρα που συνταξιοδοτήθηκε από την ενεργό πολιτική συναγωνίζεται τον Άδωνι σε tweet.
























































