Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπουτάρης φτιάχνει κόμμα “ανεξάρτητων” δημάρχων που τους αρέσει Το Ποτάμι…

Ο Μπουτάρης φτιάχνει κόμμα “ανεξάρτητων” δημάρχων που τους αρέσει Το Ποτάμι…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεσάλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης κι αφού εκλέχτηκε για δεύτερη φορά δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παρά τις περίεργες απόψεις του στα εθνικά θέματα και στον διακηρυγμένο νεοφιλελευθερισμό του, είπε να φτιάξει κι ένα κόμμα των “Άσπρων”, το οποίο θα πρόκειται για το κίνημα των ανεξάρτητων δημάρχων και θα λέγονται “Άσπροι” εξαιτίας του άσπρου χρώματος που είχαν οι ανεξάρτητοι δήμαρχοι στον χάρτη των εκλογών.

Αμέσως μετά τις εκλογές ξεκίνησαν οκτώ ανεξάρτητοι δήμαρχοι να συζητούν και σήμερα έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο Κίνημα πάνω από 60, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Με πρωταγωνιστή το δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γ. Ιωακειμίδη, οι δήμαρχοι ετοιμάζουν εντυπωσιακό “χτύπημα” το Σεπτέμβρη με αφορμή την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας τους, ενώ ο μόνος αποδεκτός πολιτικός συνομιλητής τους είναι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Ο τελευταίος βρέθηκε στο Κτήμα Κυρ Γιάννη, στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας και τα είπε από κοντά με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενόψει φθινοπώρου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι “Άσπροι” δεν είναι και τόσο… άσπροι, είναι μάλλον Ποταμίσιοι και προφανώς τα νεοφιλελεύθερα σταγονίδια προσπαθούν μέσα από απολιτίκ σχήματα να προωθήσουν την ατζέντα τους για ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας. Επειδή, μάλιστα, μας έκανε εντύπωση ότι μαζεύτηκαν 60 “άσπροι” δήμαρχοι που θέλουν να συνομιλούν μόνο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, θα τους ψάξουμε και θα επανέλθουμε…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Οινοποιία Μπουτάρη: Νέες επενδύσεις αναβιώνουν την ιστορική οινοποιητική δραστηριóτητα

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...