ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Άγιο Όρος επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά από πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας της Αθωνικής Πολιτείας.
Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο βουλευτής και υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για Θρησκεύματα Γιάννης Αμανατίδης, ο αρμόδιος της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Λυκόπουλος και ο διεθυντής του γραφείου του, Νίκος Παππάς.
Ο κ. Τσίπρας είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί το Άγιο Όρος ήδη από τον Ιανουάριο όταν συνάντησε τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Κατά την παραμονή του στο Άγιο Όρος θα επισκεφτεί έξι μονές, καθώς και όλα τα μεγάλα έργα που έχει χρηματοδοτήσει η ελληνική πολιτεία και η ευρωπαϊκή ένωση, μέσα από σημαντικά κοινοτικά προγράμματα. Αναμένεται δε να ενημερωθεί και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονές, ιδίως φορολογικά, αλλά είναι αβέβαιο εάν θα τολμήσει να θέσει από την πλευρά του το μείζον θέμα του άβατου για τις γυναίκες.
























































