ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος Βλάχος, ΕΝΦΙΑ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Χάρης Θεοχάρης,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τόσο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης όσο και ο γαλάζιος βουλευτής Γιώργος Βλάχος δείχνουν ως υπεύθυνους για το τερατούργημα του ΕΝΦΙΑ τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Χάρη Θεοχάρη.
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έριξε ευθύνες στο προηγούμενο οικονομικό επιτελείο για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, χρεώνοντας μάλιστα την εφαρμογή του στον προηγούμενο γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.
«Ο γγ. Εσόδων διαχειριζόταν τα θέματα, σαφέστατα υπάρχουν ευθύνες του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου με τους φόρους. Ο αρμόδιος για την υλοποίηση γγ. δεν είχε προετοιμάσει καλά το σύστημα αυτό. Έγιναν λάθη» δήλωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος σύμφωνα με τα Παραπολιτικά έριξε ξεκάθαρα τις ευθύνες στον Γιάννη Στουρνάρα δηλώνοντας ότι: «Ήρθε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας να μας ενημερώσει. Εγώ επέμεινα πολύ με τα κενά διαμερίσματα και με τα ημιτελή. Και τότε ο κ. Στουρνάρας είπε, ‘εγώ δεν μπορώ να το δεχθώ, καλύτερα να παραιτηθώ παρά να περάσουν όλα αυτά τα οποία λέτε’», αποκάλυψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος.
























































