ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θέμις Σκορδέλη, Χρυσή Αυγή,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αφού έμεινε επτά μήνες προφυλακισμένη, η Θέμις Σκορδέλη της Χρυσής Αυγή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Η Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια στις τελευταίες εθνικές εκλογές με τη Χρυσή Αυγή, κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Οι περιοριστικοί όροι που της επεβλήθησαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας της, ενώ κατέβαλε εγγυοδοσία 3.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η Θέμις Σκορδέλη, κρίθηκε προφυλακιστέα τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απολογία της στις εφέτες ειδικές ανακρίτριες που χειρίστηκαν την μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.
Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου στο βούλευμά τους και παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Γεράκη, έκριναν πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.
Σημειώνεται ότι η Θέμις Σκορδέλη έχει κατηγορηθεί και για επίθεση σε βάρος Αφγανών μεταναστών, ενώ έπειτα από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της, είχε βρεθεί μεταξύ άλλων υλικό της Χρυσής Αυγής και 18 κροτίδες.
























































