ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βύρων Πολύδωρας, Γιάννης Στουρνάρας, ΕΝΦΙΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Σαμαράς και Βενιζέλος όπου μας βρούνε μας χτυπάνε. Θα μας βάλουν όλους στα συσσίτια” δήλωσε σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας με αφορμή τους αλλεπάλληλους φόρους και την καταστροφική οικονομική πολιτική που ακολουθούν.
Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM o Βύρων Πολύδωρας εξαπέλυσε βέλη και κατά του Γιάνη Στουρνάρα τονίζοντας ότι έλεγε ψέμματα.
“Για το ακίνητο που δεν επιφέρει εισόδημα στον ιδιοκτήτη του πουθενά στο κόσμο δεν επιβάλετε φόρος κατοχής. Ο Γιάννης Στουρνάρας ψευδόταν όταν έλεγε ότι αυτό συμβαίνει σε άλλες χώρες, εκτός αν εννοούσε κάποιες τριτοκοσμικές” υπογράμμισε ο Βύρων Πολύδωρας.
Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ ο Βύρων Πολύδωρας πρότεινε “η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να καταργήσει τον φόρο από τα χωράφια και να διαμορφώσει σε άλλη βάση τον ΕΝΦΙΑ σε σπίτια. Να υπολογιστεί πια είναι σήμερα η εμπορική αξία του ακινήτου”.
























































