Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γεραπετρίτης διέψευσε ότι υπήρξε έμμισθος της Επιτροπής Ανταγωνισμού – Απλά πληρωνόταν!

Ο Γεραπετρίτης διέψευσε ότι υπήρξε έμμισθος της Επιτροπής Ανταγωνισμού – Απλά πληρωνόταν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν ήμουν ποτέ έμμισθος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, δεν είμαι προερχόμενος από τον κομματικό σωλήνα», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στο θέμα που ήγειρε νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, και περιέγραψε ποια ήταν ακριβώς η σχέση του στο πλαίσιο της επιστημονικής του ιδιότητας, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε ποτέ πρόσωπο προερχόμενο από τον κομματικό σωλήνα.

Είχε προηγηθεί στο βήμα ο κ. Τριανταφυλλίδης που έθεσε το ερώτημα αν είναι ηθικό να νομοθετεί ο υπουργός για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, με την οποία είχε τα προηγούμενα χρόνια έμμισθη σχέση, θέματα που διέψευσε κατηγορηματικά, και τα δύο, ο υπουργός.

«Δεν ήμουν ποτέ έμμισθος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ελάμβανα εντολές για ειδικές παραστάσεις στο Συμβούλιο Επικρατείας από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπως είχα από πάρα πολύ κόσμο και πελάτες μου», είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης και απευθύνθηκε στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Το ξέρω ότι μπορεί να μην είναι πολύ κοντά στη δική σας κουλτούρα, αλλά είχα μια σχέση με την αγορά επειδή ακριβώς ήμουν επιτυχημένος επαγγελματίας.

»Δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά έχω ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο το οποίο μπόρεσα και κεφαλαιοποίησα και αξιοποιώ και πιστεύω προς το δημόσιο συμφέρον».

Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ακόμη:

«Ειδικά για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, να σας πω ότι έχω μια σχέση, από δεκαπενταετίας, για τις υποθέσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο Συμβούλιο Επικρατείας.

»Και για να το ακούσετε και αυτό, διότι θέλω να είμαι έντιμος, επειδή ακριβώς η προδιάθεσή μου είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, όλες οι αμοιβές μου δεν υπερέβαιναν τα 1.800 ευρώ για μια μεγάλη παράσταση στο Συμβούλιο Επικρατείας.

»Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι για τις 100 υποθέσεις που έχω κάνει, έχω πάρει ό,τι έχω πάρει, έχω κερδίσει το 95% των υποθέσεων για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, με τιμές οι οποίες είναι στο 20% της αγοράς.

»Εάν αυτό σας λέει κάτι!

»Εάν θεωρείτε ότι αυτό είναι μομφή, για εμένα είναι τιμή ότι υπηρέτησα, όπως υπηρέτησα στο ακέραιο και επιπλέον σήμερα να δέχομαι αυτό, δηλαδή ότι ακριβώς επειδή προέρχομαι από την αγορά και όχι από τον κομματικό σωλήνα, θα πρέπει να μου αποδίδεται μομφή».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της νομοθεσίας για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε στον βουλευτή: «αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να γίνει κάποια διασύνδεση για να βρεθώ κι εγώ εμπλεκόμενος, αλλά δεν είχα καμία σχέση με τη διάταξη, οπότε στην περίπτωση αυτή, θα παρακαλούσα, αν είναι δυνατόν, σε ό,τι αφορά τη νομοθετική πρωτοβουλία, να περιοριστείτε σε εκείνα που με αφορούν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...