Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση κρύβεται από τις ευθύνες για τη φωτιά στη Μόρια

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση κρύβεται από τις ευθύνες για τη φωτιά στη Μόρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Σήμερα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι πλέον δεν υπάρχει προσφυγικό πρόβλημα αλλά μεταναστευτικό», σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) για τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, σημειώνοντας πως «αυτό λένε και τα κράτη μέλη της ΕΕ που δεν θέλουν να μοιραστούν το “βάρος της διαχείρισης των ροών” με την Ελλάδα.

»Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν και πρόσφυγες και μετανάστες και αυτό καλείται να αντιμετωπίσει το σύστημα ασύλου».

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαγγέλλει μέτρα στα όρια της ευρωπαϊκής νομιμότητας.

»Αντίθετα, δεν τολμά να πει ούτε μια λέξη για την υποχρέωση της ΕΕ να αναλάβει μέρος της ευθύνης για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

»Δειλιάζουν να αρθρώσουν τις λέξεις Δουβλίνο και μετεγκατάσταση», σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, σημειώνει πως «περιμέναμε μέτρα αποσυμφόρησης των νησιών και ανακοίνωσαν προχειρογραμμένα αποσπάσματα αιτιολογικής έκθεσης νομοσχεδίου.

»Προφανής στόχος είναι να “αλλάξει το θέμα” τροφοδοτώντας τη δημόσια συζήτηση με βολικές, για το συντηρητικό ακροατήριο, γενικόλογες και πρόχειρες προτάσεις.

»Για να κρυφτεί αυτό που έγινε χτες στη Μόρια. Σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και των προσφύγων».

«Το Κίνημα Αλλαγής, στο Κοινοβούλιο και στην κοινωνία, θα συνεισφέρει δημιουργικά για την άρση των αδιεξόδων της ασκούμενης μέχρι σήμερα πολιτικής.

»Με κανέναν τρόπο, όμως, δεν θα νομιμοποιήσει ούτε τις παλιές ούτε τις καινούργιες “Μόριες”», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ «καίει» την κυβέρνηση – Πέφτει στο 23,8% η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ – 23,2% ο Τσίπρας – Καθολική η στήριξη στους αγρότες

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...