Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο γαλάζιο αντάρτικο στον Πειραιά κόντρα στον Μιχαλολιάκο

Νέο γαλάζιο αντάρτικο στον Πειραιά κόντρα στον Μιχαλολιάκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για το δήμο Πειραιά ανακοίνωσε ο Γιάννης Μελάς, γιος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά.

Ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά, που είχε εκλεγείμε την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι κατεβαίνει χωρίς κομματική κηδεμονία, ενώ στην ανακοίνωσή του επεσήμανε με νόημα ότι από την προσπάθειά του «δεν μπορεί να λείπει ο Ολυμπιακός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Μελά
:

«Η δημιουργία ενός δημοτικού συνδυασμού χωρίς κομματική «κηδεμονία», με μοναδική σημαία τον Πειραιά, σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορο.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε με τα προβλήματα της πόλης, η όρεξη και η ατελείωτη αντοχή των νέων μαζί με την εμπειρία των πιο παλιών δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων όπως και του Δημάρχου κατάφεραν και δημιούργησαν μια πιο σύγχρονη εικόνα για τον Πειραιά.

Ωστόσο, ο στόχος μας για την πόλη που αγαπάμε δεν μπορεί να περιορίζεται απλώς στο ‘καλό’. Αυτό που επιζητούν σήμερα, οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες είναι η ευρύτερη συνεργασία και η ανάδειξη νέων δυνάμεων που σκέφτονται και δρουν με γνώμονα το αύριο. Είναι η πλατιά συμμαχία πολιτών που οραματίζονται το ‘πολύ καλύτερο’ αύριο για τον Πειραιά. Αυτό πιστεύω ότι αξίζει στην πόλη μας.

Σημασία για την αυτοδιοίκηση έχουν οι άνθρωποι και οι δυνατότητές τους να προσφέρουν και όχι οι κομματικές σημαίες που τους αποδίδονται. Άλλωστε, είμαι από τους οπαδούς της τάσης «μακριά τα κόμματα από την Αυτοδιοίκηση».

Ασφαλώς, από μία τέτοια προσπάθεια, όπου θα συμμετέχουν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, δεν μπορεί να λείπει ο ‘Ολυμπιακός Πειραιώς’, η Ομάδα που μεταφέρει το όνομα ‘Πειραιάς’ σε όλο τον κόσμο και μας κάνει υπερήφανους. Mε την προϋπόθεση ότι ευοδωθεί μια τέτοια συμμαχία, δηλώνω ‘παρών’ για τον Πειραιά.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πύργος του Πειραιά ανακαινίζεται και αποκτά ζωή 45 χρόνια μετά την κατασκευή του

Γιάννης Μώραλης: Απαιτούμε η Γενοκτονία των Αρμενίων να αναγνωριστεί από την παγκόσμια κοινότητα στο σύνολό της

Αποκάλυψη Μώραλη: Έγινε δότης μυελού των οστών σε αγαπημένο του πρόσωπο

Ο Γιάννης Μώραλης ξανά δήμαρχος Πειραιά

Βόμβα έριξε ο Κόκκαλης: Ο Ολυμπιακός ανήκει σε Offshore – Ο Μαρινάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...