ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Ελένη Τουλουπάκη, Κωνσταντίνος Φρουζής, Σκάνδαλο Novartis, Φαρμακοβιομηχανία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κατάθεση του Mr. Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ζήτησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, ο οποίος διενεργεί την ποινική προκαταρκτική εξέταση για τους δικονομικούς χειρισμούς της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, στο σκάνδαλο της Νovartis.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός θα μελετήσει την επίμαχη κατάθεση, καθώς σύμφωνα με διαρροές ο Κωνσταντίνος Φρουζής έχει μιλήσει για πιέσεις της εισαγγελέως προκειμένου να δώσει στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα, προκειμένου να εξετάσει εάν υπάρχει λόγος να τον καλέσει ως μάρτυρα και στο πλαίσιο της δικής του έρευνας.
























































