ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κίνημα Αλλαγής «χρεώνει» στην κυβέρνηση ατολμία και έλλειψη στρατηγικής για την αναπτυξιακή και κοινωνικά δίκαιη λειτουργία του φορολογικού νομοσχεδίου, σε ανακοίνωση μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού.
«Προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από 7 δισ. ευρώ, υπονομεύοντας την ανάπτυξη.
»Υπηρετεί απολύτως τις δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα τις οποίες δεν τόλμησε να αμφισβητήσει ο κ. Μητσοτάκης όπως είχε υποσχεθεί», επισημαίνει ακόμη το ΚΙΝΑΛ.
Επιπλέον, σχολιάζοντας τον προϋπολογισμό, το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι οι «πολυδιαφημισμένες» φοροελαφρύνσεις δεν αφορούν τα εισοδήματα όσων υπέστησαν τη μεγάλη φορολογική αφαίμαξη των προηγούμενων ετών.
«Αφορούν κυρίως της επιχειρήσεις αλλά χωρίς αναπτυξιακή απόδοση αφού δεν ενθαρρύνουν τις άμεσες επενδύσεις και την απασχόληση», σημειώνεται.
«Αντίθετα η αύξηση των φορολογικών εσόδων θα προέλθει από πρόσθετη επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων μέσω της έμμεσης φορολογίας.
Το Κίνημα Αλλαγής κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή θα αναπτύξει τεκμηριωμένα μια άλλη αναπτυξιακή πολιτική για να σταματήσει η ελληνική κοινωνία να βρίσκει μπροστά της ξανά και ξανά τα ίδια αδιέξοδα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
























































