ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Αντικειμενικές Αξίες, Γκίκας Χαρδούβελης, ΕΝΦΙΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Α ρε ξύλο που θέλουν κάποιοι!” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ και τις αντικειμενικές αξίες που είναι πλασματικές.
“Κοίτα να δεις! Ξαφνικά διαπίστωσαν όλοι ότι ο ΕΝΦΙΑ βασίζεται στις αντικειμενικές αξίες που είναι πλασματικές.Ακόμη κι οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών” έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στρέφοντας ξεκάθαρα τα βέλη του κατά του Γκίκα Χαρδούβελη.
“Εμείς φωνάζαμε εδώ και μήνες. Και τώρα μας λένε από το υπουργείο Οικονομικών ότι θέλουν 2 (!)χρόνια για να τς αναπροσαρμόσουν. Α ρε ξύλο που θέλουν κάποιοι!” τόνισε με ξεκάθαρη οργή ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
























































