Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικοινωνιακή «αντεπίθεση» της Ελλάδας στο Αφγανιστάν για να σταματήσουν οι προσφυγικές ροές

Επικοινωνιακή «αντεπίθεση» της Ελλάδας στο Αφγανιστάν για να σταματήσουν οι προσφυγικές ροές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κίνηση να αποτρέψει τους Αφγανούς πρόσφυγες και μετανάστες από το να έρθουν στη χώρα μας, φέρεται να ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση, μέσω λανσαρίσματος πληρωμένης καμπάνιας στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, η πληρωμένη καμπάνια θα είναι στην αφγανική γλώσσα (σ.σ. παστούν) και θα ενημερώνει τους κατοίκους ότι στην Ελλάδα λειτουργούν πλέον κλειστά κέντρα, ενώ και οι επαναπροωθήσεις είναι, πλέον, γεγονός.

Αυτό συμβαίνει αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η κυβέρνηση το 75% του προσφυγικού κόσμου στην Ελλάδα είναι Αφγανοί.

Μάλιστα, ιδιαίτερα στα 5 νησιά του Αιγαίου που είναι επιφορτισμένα με το βάρος του προσφυγικού οι 3 στους 4 είναι από την εν λόγω χώρα.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Γρηγόρης Δημητριάδης του Μεγάρου Μαξίμου:

Αξίζει να σημειωθεί…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα έθεσε πρώτος δημόσια ο διπλωματικός συντάκτης του TRIBUNE και της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», Στέφανος Μυτιληναίος, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook στις 11 Φεβρουαρίου:

«Η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να φτιάξει βιντεάκια σποτάκια, στις γλώσσες προσφύγων και μεταναστών, που να «παίζουν» πληρωμένες διαφημίσεις στα social media, όπως Twitter, Facebook, Telegram, WhatsApp και επίσης τα ίδια σποτ να αναρτηθούν ως πληρωμένες διαφημίσεις σε αραβόφωνες ιστοσελίδες, στα οποία να λέγεται η πραγματικότητα προς μετανάστες και πρόσφυγες.

»Ότι δηλαδή, όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα μένουν «εγκλωβισμένοι» στην επικράτειά της, σε κλειστές δομές, δίχως καμία προοπτική μετάβασης σε άλλες χώρες της ΕΕ, σε συνθήκες όχι καλύτερης ζωής και πως όσοι δεν δικαιούνται άσυλο θα απελαθούν.

»Η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε επίσης να καλέσει ανταποκριτές αραβικών και ασιατικών ΜΜΕ, να τους ενημερώσει σχετικά και να τους προτρέψει να γράψουν και να μεταδώσουν ότι η μετανάστευση στην Ελλάδα δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο σε επιδείνωση και ότι η κατάσταση είναι οριακή.

»Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα επικοινωνιακή εκστρατεία, να τους πούμε την αλήθεια για να σταματήσουν να έρχονται, διότι από απέναντι άλλα τους λένε όταν τους στέλνουν.

»Απαντήστε στον υβριδικό πόλεμο με επικοινωνία. Η καμπάνια πρέπει μέσα σε μία εβδομάδα να τρέχει. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο», έγραφε ο Στέφανος Μυτιληναίος.

Η ανάρτηση ενσωματωμένη από το Facebook:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ για αποπομπή Παπασταύρου και Μπρατάκου από Μητσοτάκη: Καλή τύχη στους επόμενους

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...