Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικοινώνησε με ΕΛ.ΑΣ. ο εξαφανισμένος «Μάξιμος Σαράφης» – Tι ζητά για να καταθέσει για τη Novartis

Επικοινώνησε με ΕΛ.ΑΣ. ο εξαφανισμένος «Μάξιμος Σαράφης» – Tι ζητά για να καταθέσει για τη Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σκάνδαλο Novartis, Φαρμακοβιομηχανία,

Με την Ελληνική Αστυνομία επικοινώνησε ο προστατευόμενος μάρτυρας για την υπόθεση Novartis που αναζητείται εδώ και 48 ώρες, με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης», όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με το αξιωματικό-χειριστή του και φέρεται να δήλωσε πως είναι έτοιμος να καταθέσει στην προανακριτικη επιτροπή, υπό τον όρο της μυστικότητας της κατάθεσής του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αστυνομικός επιφυλάχθηκε να μεταφέρει το αίτημά του στην Προανακριτική, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι δικαστικές αρχές.

O βασικός προστατευόμενος μάρτυρας δεν πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού στις 4 το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ειδοποιώντας στις 14:30 το μεσημέρι ότι δεν θα προσέλθει.

Το κλιμάκιο της προανακριτικής επιτροπής που βρίσκονταν στην ΓΑΔΑ εξέδωσε αίτημα βίαιης προσαγωγής αλλά παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του, ο μάρτυρας δεν βρέθηκε.

Μάλιστα, αστυνομικοί μετέβησαν σε όλα τα σημεία που είχε ο μάρτυρας δηλώσει στις αρχές για να έρχεται σε επαφή με τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Ο «Σαράφης» είχε έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο αξιωματικό της ΕΛΑΣ στις 14 Φεβρουαρίου. Τότε του επιδόθηκε η κλήση για να μεταβεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μάρτυρας αρχικά είχε δεχτεί με έναν όρο όμως. Η κατάθεση να γίνει με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, κάτι που απορρίφθηκε από την προανακριτική στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστρία: «Χρυσή» κληρονόμος χαρίζει 25 εκατ. ευρώ

Η Chiesi Hellas φέρνει στο προσκήνιο τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Υγεία και τα οφέλη της βιώσιμης ανάπτυξης στη διαχείριση της Κλιματικής Κρίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η αθώωση της Τουλουπάκη τελειώνει οριστικά το μύθευμα περί «σκευωρίας Novartis»

Οι Ιησουίτες και το ποίμνιο τους

Στη φυλακή ο «Μάξιμος Σαράφης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...