Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα Δένδια στους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ: Σας ευχαριστώ από καρδιάς που υπηρετείτε την πατρίδα με αφοσίωση

Μήνυμα Δένδια στους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ: Σας ευχαριστώ από καρδιάς που υπηρετείτε την πατρίδα με αφοσίωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε συγκινητικό και εμψυχωτικό μήνυμά του ο Νίκος Δένδιας προς τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών, ευχαριστεί τους διπλωμάτες και τους διπλωματικούς υπαλλήλους, που με αυταπάρνηση και ζήλο εργάζονται, στην Ελλάδα και στις πρεσβείες στο εξωτερικό, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ο Νίκος Δένδιας ευχαριστεί επίσης τους ανθρώπους της ελληνικής διπλωματίας που επαγρυπνούν για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων με αφοσίωση και θάρρος και που υπηρετούν την εθνική αποστολή του υπουργείου Εξωτερικών με υπερηφάνεια.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι και η πρόκληση αυτή θα μας βρει όλους στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων», τονίζει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε το μήνυμα:

«Το ξέσπασμα της επιδημίας του ιού COVID-19 ανέτρεψε την καθημερινότητα, τη ζωή και την απασχόληση σε ολόκληρο τον κόσμο.

»Διανύουμε μία πρωτόγνωρη περίοδο με πρωτοφανείς προκλήσεις.

»Προκλήσεις που απαιτούν από όλους μας να αλλάξουμε ριζικά την καθημερινότητά μας για να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις υποδείξεις των ειδικών, προκειμένου να τις αντιμετωπίσουμε.

»Αυτό ισχύει στο μέγιστο βαθμό για όσους καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτήν την κρίση εργαζόμενοι από το εξωτερικό, συχνά μακριά από τις οικογένειες και το κοινωνικό σας περιβάλλον.

»Αλλά και για τους υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας που παραμένουν στις θέσεις τους.

»Στέκομαι ιδιαίτερα στην προσπάθεια του προσωπικού της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων αλλά και των υπαλλήλων στο εξωτερικό που είναι επιφορτισμένοι να διευκολύνουν, σε συνεννόηση με τα κράτη υποδοχής, τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

»Όλοι εργάζεστε με ζήλο και αυταπάρνηση και επαγγελματισμό προκειμένου και το Υπουργείο Εξωτερικών να συμβάλει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην γενικότερη προσπάθεια της κυβέρνησης και του καθενός μας ξεχωριστά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης και την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της υγείας στη χώρα μας.

»Καλείστε, επίσης, την ίδια ώρα να συνεχίσετε να επαγρυπνείτε για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία.

»Για αυτή σας την αφοσίωση, για το θάρρος και τον επαγγελματισμό σας, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς.

»Είναι αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την παράδοση και την ιστορία του ξεχωριστού αυτού Υπουργείου, την εθνική αποστολή του οποίου υπηρετείτε με υπερηφάνεια.

»Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι και η πρόκληση αυτή θα μας βρει όλους στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων και ότι σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος θα αποτελέσει παρελθόν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

Ο Νίκος Δένδιας στην τελετή θεμελίωσης συγκροτήματος οικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ορεστιάδα

Νίκος Δένδιας: «Ελπίζω ότι υπάρχουν κάποια όρια και στον παραλογισμό της γειτονικής μας χώρας»

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Νόαμ Κατς (Πρεσβευτής Ισραήλ): «Απλώς φανταστείτε το καθεστώς των Ιρανών Αγιατολλάδων με πυρηνικά όπλα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...