Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η κυβέρνηση φέρει ευθύνες για την αύξηση των συνταξιοδοτήσεων”

“Η κυβέρνηση φέρει ευθύνες για την αύξηση των συνταξιοδοτήσεων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βαρύτατες ευθύνες καταλογίζει στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης για τη ραγδαία αύξηση του κύματος συνταξιοδοτήσεων που επιδεινώνει δραματικά την κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και τη λειτουργία του Δημοσίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «οι διαβεβαιώσεις του υπουργού Εργασίας ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει νέα αντιασφαλιστικά μέτρα δεν πείθουν κανέναν» και επισημαίνει ότι «η μόνη πολιτική λύση για να μπει ένα τέλος στη συντελούμενη από την κυβέρνηση καταστροφή της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων είναι η ανατροπή της με τους αγώνες και την ψήφο των συνταξιούχων και όλου του λαού».

Διαβάστε τη δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη:

«Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για το νέο μεγάλο κύμα συνταξιοδοτήσεων του τελευταίου τριμήνου, που μαζί με την ανεργία, τη μείωση των μισθών και την ανεξέλεγκτη εισφοροδιαφυγή, που προκαλούν οι μνημονιακές πολιτικές, στραγγαλίζει οικονομικά ακόμα περισσότερο τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η κυβέρνηση οδηγεί στην αύξηση του κύματος συνταξιοδοτήσεων λόγω του κλίματος ανασφάλειας, αβεβαιότητας, πανικού και τρομοκρατίας που δημιουργεί σε χιλιάδες εργαζόμενους που είναι στα πρόθυρα συνταξιοδότησης λόγω των προωθούμενων από την ίδια κάτω από τον επιστημονικοφανή μανδύα της μελέτης του ΚΕΠΕ προσυμφωνημένων με την τρόικα νέων περικοπών στις κύριες συντάξεις, νέων αυξήσεων των ορίων ηλικίας για όσους και όσες δικαιούνταν προώρη συνταξιοδότηση ή την κατώτερη σύνταξη.

Οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού Εργασίας ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει νέα αντιασφαλιστικά μέτρα δεν πείθουν κανέναν γιατί πολλές παρόμοιες δικές του έχουν διαψευστεί στην πράξη με τραγικό για τους συνταξιούχους τρόπο. Η μόνη πολιτική λύση για να μπει ένα τέλος στη συντελούμενη από την κυβέρνηση καταστροφή της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων είναι η ανατροπή της με τους αγώνες και την ψήφο των συνταξιούχων και όλου του λαού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Κασσελάκης: Δεν μπορεί να μένουν απομονωμένοι οι νησιώτες – Ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...