Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πετσάλνικος: Δεν είναι πανάκεια η συμμετοχή στην κυβέρνηση

Πετσάλνικος: Δεν είναι πανάκεια η συμμετοχή στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος,

“Δεν είναι πανάκεια η συμμετοχή στην κυβέρνηση. Ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ τώρα τελευταία αποτελεί ένα συνεπακόλουθο της δεξιάς” τόνισε σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος.

Μιλώντας στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Φίλιππος Πετσάλνικος υπογράμμισε ότι “το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη να εκφράσει τα στρώματα τους πολίτες που διαχρονικά εξέφραζε. Αυτό συνεπάγεται συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και αγώνα για να πραγματοποιηθούν. Θέσεις για να βγει η χώρα από την κρίση αλλά με προστασία των αδυνάμων”

Όσον αφορά τις προσπάθειες για την επανένωση του χώρου της αποκαλούμενης κεντροδεξιάς ο Φίλιππος Πετσάλνικος είπε ότι «δεν θα υπάρξει επανένωση αυτού του χώρου και δεν θα ακολουθήσει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αν οι προσπάθειες αυτές, αρκεστούν στην επανασυγκόλληση προσώπων. Προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών ηγετών και ηγετίσκων. Θα έχει επιτυχία, αν η συνεννόηση υπάρξει πάνω σε συγκεκριμένο πολιτικό προοδευτικό πρόγραμμα και δράση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 22,6% η ΝΔ – 23% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Pulse: Ανεβάζουν τα ποσοστά τους Τσίπρας και Σαμαράς – Καθηλωμένη η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα – ΝΔ 22% – Αναποφάσιστοι 24,3%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...