ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρεμαστινός: “Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει με διάσπαση” – είναι ήδη χίλια κομμάτια!

Κρεμαστινός: “Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει με διάσπαση” – είναι ήδη χίλια κομμάτια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κρεμαστινός, ΠΑΣΟΚ,

Απίστευτη δήλωση πραγματικά από τον Δημήτρη Κρεμαστινό, ο οποίος εκτίμησε μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει με διάσπαση.

Και είναι να απορεί κανείς, πραγματικά, σε ποια πραγματικότητα ζει ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει χίλια κομμάτια, βουλευτές προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ έχουν εκλεγεί με τη ΔΗΜΑΡ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, στον ΣΥΡΙΖΑ δε έχει συγκροτηθεί κι ολόκληρη Σοσιαλιστική Τάση, έχουν ιδρυθεί τα κόμματα, Σοσιαλιστικό (Τζουμάκας), Δραχμή (Κατσανέβας), Σοσιαλιστική Προοπτική (Ζαρωτιάδης), Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα και πόσα άλλα που δεν τα ξέρουμε και ο Δημήτρης Κρεμαστινός νομίζει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι… εδώ ενωμένο δυνατό!

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να… διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ; Το οποίο όχι μόνο έχει διασπαστεί, έχει πολυδιασπαστεί… Και από 45% έχει φτάσει στο 7 με 8%. Προφανώς ο Δημήτρης Κρεμαστινός εκτιμά ότι δεν θα διασπαστεί και ό,τι έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ναι, η δήλωση βγάζει κάποιο νόημα.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο εάν το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει με διάσπαση απάντησε ότι «στην παρούσα φάση, τουλάχιστον, δεν το βλέπω, γιατί η χώρα κινδυνεύει, δεν κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα. Η χώρα κινδυνεύει. Αν αυτήν τη στιγμή πέσει η κυβέρνηση, ακόμα και με εκλογές, δεν βλέπω ότι μπορεί να υπάρξει ένα πιο υγιές κυβερνητικό σχήμα, υπό την έννοια του να υπάρχει ταύτιση απόψεων –που δεν υπάρχει ούτε σήμερα, αλλά όσο γίνεται να είναι μικρότερες οι διαφορές του σχήματος που θα κυβερνήσει».

Επίσης, να διορθώσουμε, εκεί που λέει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα, διαβάστε είναι ένα… απόκομμα. Για να ξέρουμε τι λέμε, να μην αναπαράγουμε τους φανταστικούς κόσμους στους οποίους θέλουν να ζούνε οι πολιτικοί μας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης

Τέλος η «ευρω-πλακίτσα» με την εκρηκτική γεωπολιτική της Μέσης Ανατολής: Ο Νικόλας Φαραντούρης ζήτησε από την Κάγια Κάλλας επίσημη ενημέρωση για τη Συμφωνία της Μέκκας

Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου – Τι απαντά ο υπουργός

Δημοσκόπηση MRB: «Βολοδέρνει» η ΝΔ στο 23,8% – Ο Σαμαράς «απειλεί» με δυνητική ψήφο στο 16,8%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...