ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βηρυτός, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Λίβανος, Πολεμικό Ναυτικό, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Κρεμάστηκε στη φυλακή η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή
Η Αλβανία «πάγωσε» περιουσιακά στοιχεία στο πλαίσιο έρευνας για το θέρετρο του Κούσνερ - Εμπλέκεται και το Κατάρ
Έκρηξη θαλάσσιου drone στο ρουμανικό λιμάνι της Κωνστάντζας στη Μαύρη Θάλασσα
Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
«To καλάθι δεν βγαίνει» - Η ΕΛ.Α.Σ. για την ακρίβεια Μητσοτάκη: Από το 2020 οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 9 Αυγούστου 2020, το Αρματαγωγό (Α/Γ) «ΙΚΑΡΙΑ» απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι της Βηρυτού, στο πλαίσιο συνδρομής της Ελλάδας στο Λίβανο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της έκρηξης της 4ης Αυγούστου 2020.
Η Μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρει Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των ΕΔ, φαρμακευτικό υλικό καθώς και υλικά που έχει συγκεντρώσει το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Επίσης κατόπιν αιτήματος της Κύπρου, το Α/Γ θα φορτώσει υλικά από το Λιμάνι της Λεμεσού με τα οποία συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία στην Κυβέρνηση του Λιβάνου.
Κατά την παραμονή του πλοίου στο λιμάνι της Βηρυτού, έχουν δοθεί και θα εφαρμόζονται από όλους τους επιβαίνοντες, συγκεκριμένες οδηγίες και πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία COVID-19 σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.
























































