ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γεράσιμος Γιακουμάτος, Ληξιπρόθεσμες Οφειλές,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος εκτίμησε ότι η εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία θα γίνεται τουλάχιστον σε 72 δόσεις.
Ο κ. Γιακουμάτος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι δόσεις να είναι και περισσότερες, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά στο Mega: «Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να προλάβω τον πρωθυπουργό αν πει 100».
Επανέλαβε μάλιστα πως οφειλές από τα πρόστιμα που δεν τακτοποιούνται θα μεταφέρονται στην εφορία.
Κληθείς να σχολιάσει το επίπεδο των τιμών, ο υφυπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως οι τιμές μπορούν να πέσουν κι άλλο, σημειώνοντας πως πλέον η υπάρχει επιτροπή ελέγχου. «Όταν η αγορά είναι ασύδοτη οι τιμές είναι ψηλά, όταν ελέγχονται οι τιμές πέφτουν» τόνισε ο κ. Γιακουμάτος, αναφέροντας πως την επόμενη εβδομάδα θα κάνει «συμφωνία κυρίων» με επιχειρήσεις για τη μείωση των της λιανικής τιμής στο φρέσκο γάλα.
























































