Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tουρκικό ΥΠΕΞ: Διάλογος χωρίς όρους με την Ελλάδα

Tουρκικό ΥΠΕΞ: Διάλογος χωρίς όρους με την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος ανέφερε ότι Τουρκία και Ελλάδα συμφώνησαν σε τεχνικό διάλογο.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα διέψευσε ότι συμφώνησε κάποιο διάλογο.

Είναι προφανές ότι επιχειρείται να στηθεί παγίδα στην πατρίδα μας. Διπλωματική παγίδα.

«Θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι για διάλογο χωρίς προϋποθέσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το τουρκικό ΥΠΕΞ, μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε από τις δηλώσεις Στόλτενμπεργκ.

«Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ πήρε την πρωτοβουλία για αποκλιμάκωση της έντασης στη αν. Μεσόγειο και για την αποφυγή ανεπιθύμητων ατυχημάτων τόσο σε αέρα όσο και σε θάλασσα», συνεχίζει η ανακοίνωση, με την Τουρκία να εμφανίζεται υπέρ της πρωτοβουλίας Στόλτενμπεργκ.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ:

«Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανέλαβε μια πρωτοβουλία για την μείωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και την αποφυγή ατυχημάτων μεταξύ ναυτικών και αεροπορικών μονάδων.

»Η πρωτοβουλία αυτή, του γγ η οποία υποστηρίζεται από τη χώρα μας αποσκοπεί στην έναρξη στρατιωτικών – τεχνικών συνομιλιών μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

»Οι συνομιλίες αυτές που αποσκοπούν στην εκτόνωση δεν σχετίζονται με την επίλυση των διμερών θεμάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αλλά κατ’ ουσίαν με τις διευθετήσεις που έθεσαν προηγουμένως σε διμερές επίπεδο οι στρατιωτικές αρχές των δύο χωρών.

»Αναμένουμε να στηρίξει την Ελλάδα αυτή την πρωτοβουλία του ΓΓ του ΝΑΤΟ.

»Εξάλλου, θέλουμε να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να προσέλθει σε διάλογο χωρίς προϋποθέσεις για την εξεύρεση δίκαιων και μόνιμων λύσεων στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου για τα προβλήματα με την Ελλάδα».

Η εισβολέας Τουρκία τώρα παριστάνει το περιστέρι της ειρήνης. Είναι παγίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε νευρικό κλονισμό ο Ερντογάν από τη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ – Τρομοκρατημένος λέει μπούρδες

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας

Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας

Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης – Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ

ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...