ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, ερωτώμενη για τις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γεράσιμου Γιακουμάτου, περί εξόφλησης ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών σε τουλάχιστον 72 δόσεις, δεν επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο αριθμό.
«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε πόσες θα είναι οι δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα», είπε στο Mega και πρόσθεσε:
«Η τρόικα σου λέει: έχεις συγκεκριμένο προϋπολογισμό, χειρίσου τον. Ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός θα γίνει, ο Σαμαράς δεσμεύεται και δεν θα πάρει πίσω τις δεσμεύσεις του… Η χώρα θα σταθεί στα πόδια της θα έχουμε πλεονάσματα δεν θα έχουμε ελλείμματα. Είμαστε σε διαρκή διαπραγμάτευση με την τρόικα».
«Αν κάποιος θέλει να κηρύξει την επανάσταση πρέπει να βρει και λεφτά. Το να κάνουμε λεονταρισμούς δεν έχει αποδώσει και δεν έχει αποδώσει σε εκείνον που χρωστάει» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.
























































