ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Ναζί, Νεοναζί, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σάκης Ρουβάς, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή,

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζεται η ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Σάκη Ρουβά.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το εξώδικο που απέστειλε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης.
»Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει.
»Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης.
»Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά».
«Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. ”Αποκαλύπτε”» λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.
»Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή!
»Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ. Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου», προσέθεσε ο Σάκης Ρουβάς.























































