ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 8η τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου διεξάγεται στις 21 Οκτωβρίου 2020 στη Λευκωσία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Κύπρου, Παναγιώτη Σεντώνα, η Σύνοδος πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εμβάθυνσης της περιφερειακής συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες.
Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο περιλαμβάνονται το Κυπριακό, οι έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην Ανατολική Μεσόγειο.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου θα συζητηθούν τα αποτελέσματα και η πρόοδος του τριμερούς μηχανισμού, η συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, το μεταναστευτικό, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, καθώς η κατάσταση όπως εξελίσσεται σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου θα υιοθετηθεί Κοινή Διακήρυξη, μέσα από την οποία θα διατυπώνονται οι κοινές θέσεις Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου σε μία σειρά από ζητήματα, προκλήσεις και πολιτικές.
























































