ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Βλάντιμιρ Πούτιν, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Καύκασος, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως συζήτησε, σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, την πιθανότητα να διευρυνθούν οι προσπάθειες για τη διατήρηση της κατάπαυσης του πυρός στο Ναγκόρνο Καραμπάχ ώστε να περιλάβουν και άλλες χώρες της περιοχής.
Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που υπογράφτηκε στις 10 Νοεμβρίου σταμάτησε τη στρατιωτική δράση μέσα και γύρω από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, που αναγνωρίζεται διεθνώς ως τμήμα του Αζερμπαϊτζάν αλλά κατοικείται κυρίως από Αρμένιους, έπειτα από τις χειρότερες μάχες στην περιοχή από τα χρόνια του 1990.
Η Τουρκία και η Ρωσία συμφώνησαν να εγκαθιδρύσουν ένα κοινό κέντρο στην περιοχή που θα εποπτεύει την εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός και το τουρκικό Κοινοβούλιο ενέκρινε νομοσχέδιο για την ανάπτυξη στρατευμάτων προκειμένου να αποσταλούν εκεί στρατιωτικοί παρατηρητές.























































