ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε στην κυβέρνηση «ασυγχώρητη καθυστέρηση», όπως ανέφερε σε δήλωσή της, στη Δυτική Αττική μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, που έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο σκληρό lockdown στην περιοχή.
Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε πως πρόκειται για «μια πολύ μεγάλη βιομηχανική περιοχή και παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, η Κυβέρνηση άφηνε πλήρως ανεξέλεγκτη την κατάσταση.
»Με πολλούς εργοδότες να παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας των εργαζομένων, ακόμη και να παρανομούν απασχολώντας εργαζομένους σε αναστολή εργασίας.
»Φυσικά χωρίς καμία μέριμνα για τεστ σε μαζικούς εργασιακούς χώρους».
Επιπλέον επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας πως «αντί να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα.
»Το θέμα της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες έχει σχέση με πειθώ, αξιοπιστία, ουσιαστικούς ελέγχους και όχι με αυταρχισμό και απειλές των Υπουργών.
»Λάθη και καθυστερήσεις επαναλαμβανόμενα, με μεγάλο κόστος για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων», κατέληξε.
























































