Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιαννούλης: Γιατί η Κεραμέως θα καταγραφεί ως η χειρότερη υπουργός Παιδείας

Γιαννούλης: Γιατί η Κεραμέως θα καταγραφεί ως η χειρότερη υπουργός Παιδείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που τα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη νομοθετούν χέρι-χέρι», τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης, στη χθεσινή συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την Παιδεία το οποίο και υπερψηφίστηκε στη Βουλή.

«Τι θα πείτε στους μαθητές του Λυκείου που είναι πιεσμένοι και βλέπουν εν μέσω σχολικής χρονιάς να αλλάζει ο τρόπος εισαγωγής στα πανεπιστήμια;

»Τι θα πείτε στους φοιτητές που αντί για τη χρηματοδότηση της έρευνας βλέπουν να δεσμεύονται τεράστια κονδύλια για την πρόσληψη των 1000 αστυνομικών;

»Τι θα πείτε στους φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, οι οποίοι σε περίοδο κρίσης συνεχίζουν να καταβάλουν 500 ευρώ για κάθε θεματική ενότητα;», διερωτήθηκε ο κ. Γιαννούλης.

Με την τροπολογία της νύχτας για τα επαγγελματικά δικαιώματα, συνέχισε ο κ. Γιαννούλης, με τις μάσκες για τους μαθητές που αποδείχθηκαν «πάνες», με τα 90.000 τάμπλετ που ακόμη αγνοούνται και τόσα άλλα, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας φρόντισε από νωρίς να δώσει αρνητικά δείγματα γραφής.

Είναι πρωτοφανής, πρόσθεσε ο βουλευτής, η ασέβεια προς το κοινοβούλιο από την κυρία Κεραμέως, η οποία απαξιοί να απαντήσει σε καίριας σημασίας ζητήματα για την Παιδεία, που τίθενται από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Γιαννούλης προέτρεψε την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει εγκύκλιος που επέτρεψε εν μέσω καραντίνας, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, να εκκλησιαστούν μαθητές.

Μάλιστα, είπε ο κ. Γιαννούλης, σε κάποιες περιπτώσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπήρξε συντεταγμένη διαδικασία εκκλησιασμού που εξελίχθηκε και σε μετάληψη της θείας κοινωνίας.

«Το θέμα δεν μπαίνει στη θρησκευτική του διάθεση αλλά στην υγειονομική.Με την πολιτική της συμπεριφορά η κυρίας Κεραμέως, θα καταγραφεί ως η χειρότερη υπουργός Παιδείας», υπογράμμισε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...