ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ιταλία, Ιταλική Πρεσβεία, Κονγκό, Λουίτζι Ντι Μάιο, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, που συμμετέχει στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι Ντι Μάιο, για τον θάνατο του Ιταλού πρεσβευτή στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Λούκα Ατανάσιο, από πυρά ενόπλων. Να σημειωθεί ότι ο Λουίτζι Ντι Μάιο επιστρέφει εσπευσμένα στη Ρώμη.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έγραψε στο Twitter:
«Εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου στον Ιταλό ΥΠΕΞ, Λουίτζι Ντι Μάιο, στο περιθώριο του ΣΕΥ για τον θάνατο του Ιταλού Πρέσβη Luca Attanasio στο Κονγκό και ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια επίθεσης σε αυτοκινητοπομπή του ΟΗΕ».
Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter ότι η ελληνική διπλωματία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στην Ιταλία και στην ιταλική διπλωματία:
«Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην Ιταλία και το ιταλικό ΥΠΕΞ για τον θάνατο του Ιταλού Πρέσβη στο Κονγκό και ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια επίθεσης σε αυτοκινητοπομπή του ΟΗΕ.
»Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ιταλό ΥΠΕΞ Λουίτζι Ντι Μάιο στο περιθώριο του ΣΕΥ ΕΕ».


























































