ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αναλυτής διεθνών θεμάτων του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνος Φίλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του καναλιού και στον Νίκο Χατζηνικολάου, υπογράμμισε ότι όσο η Τουρκία βρίσκεται σε σύγχυση για τις προθέσεις της Ελλάδας, δεν θα ρισκάρει να μπει σε περιπέτειες με τη χώρα μας.
«Ο συνδυασμός στην παρούσα φάση για τον Ερντογάν είναι εκρηκτικός.
»Η κατακρήμνιση της λίρας, η ανατίμηση βασικών αγαθών και η δημοσκοπική πτώση του, τον οδηγούν στον εθνικιστικό αποπροσανατολισμό και σε έναν εθνικιστικό παροξυσμό.
»Αυτό επιτείνεται από το γεγονός ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση, πλην του παροπλισμένου φιλοκουρδικού κόμματος, συμφωνεί και υπερθεματίζει σε ακρότητες έναντι Ελλάδας και Κύπρου», τόνισε ο κ. Φίλης.
Παράλληλα εξέφρασε επεσήμανε ότι «παραμένει ερωτηματικό για την Ελλάδα, αν θα την διευκολύνουμε υπό όρους προφανώς, στην αποκατάσταση των δεσμών με την ΕΕ ή θα της κάνουμε τη ζωή δύσκολη;».
























































