ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι δηλώσεις Δένδια είχαν στόχο το διεθνές ακροατήριο

Οι δηλώσεις Δένδια είχαν στόχο το διεθνές ακροατήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Οι απαντήσεις Δένδια στον ομόλογό του δεν ήταν προς τέρψιν του ελληνικού κοινού, όπως παρουσιάστηκε σε μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου, αλλά στόχευσε σε διεθνές ακροατήριο και κυρίως προς ΕΕ – Βρυξέλλες και συμμάχους, καταρρίπτοντας εκ των προτέρων, τους ισχυρισμούς που τώρα προβάλλει η Τουρκία ότι δήθεν είχαν συμφωνηθεί “μέσα” δηλαδή τα περί “μυστικής διπλωματίας”», επισημαίνει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Μαρίτα Πάλλη σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Η εν Ελλάδι 5η φάλαγγα που υπογείως δρα είτε μέσω ΜΜΕ είτε διαφόρων “συμβούλων” & think tank κέντρων, πόνταρε -δυστυχώς- στην υπερανάδειξη -επί χρόνια- των Τουρκικών θέσεων στηριζόμενη στην φοβική στάση που εντέχνως καλλιεργείτο δια της πολιτικής κατευνασμού του θηρίου, καταστέλλοντας την Ελληνική δυναμική και έτσι υποβοηθώντας την Τουρκία να φαίνεται κιόλας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ ως “έξυπνος παίκτης -παράγων σταθερότητατας”, την ώρα που μια άλλη αντίρροπη πολυσυλλεκτική -υπεράνω των στενών κομματικών μηχανισμών- άνευ παρωπίδων πατριωτική συσπείρωση δυνάμεων, στην Ελλάδα, αναδείκνυε τις ελληνικές “επακουμβήσεις” όπως και τις παραβιάσεις από πλευράς της Τουρκίας, του εθνικού ζωτικού Ελλαδικού χώρου, προς τον διεθνή παράγοντα και την ΕΕ μη επιτρέποντας τους να εθελοτυφλούν και μη θέλοντας να μένουν “εν κρυπτώ” οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία της γείτονος προς χώρες μέλη της ΕΕ -ΝΑΤΟ και των επέκεινα συμμάχων.. τους..».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας στον Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων στη Βενετία – Ο Έλληνας Υπ. Άμυνας στον ναό των Στρατιωτών

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ… σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...