ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ερώτηση με την οποία ζητά φόρο 30% – 40% στα ποσά που έχουν διαρρεύσει στο εξωτερικό, όπως και να νομοθετηθεί τεκμήριο (μαχητό) περί μη καταβολής των νομίμων φόρων για τα ποσά αυτά, κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
«Επιβάλλεται εν όψει και του προεξοφλούμενου χρηματοδοτικού κενού 2015 – 2016 και της συνεχιζόμενης ασφυκτικής για την πραγματική οικονομία τακτικής των τραπεζών, παρά τα ποσά της ανακεφαλαίωσής τους και την πρόσφατη χορήγηση 5 δισ. € με μόλις 0,25% επιτόκιο από την Ε.Κ.Τ., να ληφθούν τολμηρά και αποτελεσματικά μέτρα», υπογραμμίζει ο Απ. Κακλαμάνης.
Στο πλαίσιο αυτό προτείνει α) να νομοθετηθεί το τεκμήριο (μαχητό) ότι όλα τα ποσά που, με οποιοδήποτε τρόπο, διέρρευσαν σε χώρες εντός ή εκτός της Ε.Ε., ορισμένου ποσού και άνω από την 1-1-2009 μέχρι 17-6-2012, δεν έχουν φορολογηθεί νομίμως στην Ελλάδα και β) στα ποσά αυτά επιβάλλεται φόρος 30% -40%, ανά ύψος ποσού.
























































