ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Νίκολα Ντιμιτρόφ, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας και πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, είχε ο Νίκος Δένδιας στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών την Πέμπτη.
«Συναντήθηκα στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, με τον οποίο συζητήσαμε για τη διμερή και περιφερειακή συνεργασία, καθώς και για τις ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.
Το υπουργείο Εξωτερικών συμπληρώνει, σε ανάρτησή του στο Twitter ότι, «ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επανέλαβε τη σταθερή στήριξη της Ελλάδας σε ευρωπαϊκή προοπτική Δυτικών Βαλκανίων και εξέφρασε την ελπίδα οι πρώτες Διακυβερνητικές Διασκέψεις με Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία να συγκληθούν κατά τη διάρκεια της πορτογαλικής προεδρίας ΕΕ».


























































