ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Βίλνιους μεταβαίνει την Τρίτη, 15 Ιουνίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Λιθουανό ομόλογό του Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις (Gabrielius Landsbergis).
Οι συνομιλίες αναμένεται να εστιάσουν στις διμερείς σχέσεις και στην ενίσχυση της συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και στο πλαίσιο της ΕΕ, αλλά και των άλλων διεθνών οργανισμών, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λιθουανία, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει επίσης δεκτός από την πρόεδρο του Λιθουανικού Κοινοβουλίου Βικτόρια Σμίλιτε-Νίλσεν (Viktorija Čmilytė-Nielsen), ενώ έχει προσκληθεί να μιλήσει στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του Κοινοβουλίου.
Μετά το πέρας των συνομιλιών με τον κ. Λαντσμπέργκις θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο, περί τις 13.00.
























































