ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, όπου έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο Dubrovnik Forum με θέμα «(Post)-Pandemic Geopolitics – Together in a World Apart».
Ειδικότερα, ο υπουργός θα συμμετέχει ως ομιλητής στο panel της δεύτερης συνεδρίασης, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 13.30 ώρα Ελλάδος (12.30 τοπική ώρα), με αντικείμενο τα Δυτικά Βαλκάνια και θέμα «The international community and the Western Balkans: How to end the quarantine».
Στο περιθώριο του Forum, ο υπουργός προβλέπεται να έχει σειρά διμερών συναντήσεων διαδοχικά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Josip Brkić, με τον Ειδικό Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για τον Διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας Miroslav Lajčák, με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Bujar Osmani, με τον υπουργό Εξωτερικών του Μαυροβουνίου Đorđe Radulović, με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο Nasser Kamel, καθώς και τον υπουργό Εξωτερικών της Κροατίας, Gordan Grlić Radman.
























































