Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρηστίδης: Γιατί κατεβαίνω για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ – Οι δύο λόγοι

Χρηστίδης: Γιατί κατεβαίνω για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ – Οι δύο λόγοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής μίλησε ο Παύλος Χρηστίδης και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι, όπως δήλωσε είναι δύο.

Ο πρώτος ότι «η παράταξη χρειάζεται ένα συνολικό restart εκ βάθρων.

»Μια νέα αρχή πολιτική, ηθική, αξιακή, με βάση τη σύνθεση όχι τη διάλυση των προηγουμένων, ως συνέχεια όλων αυτών που έκανε και διαμόρφωσε η Φώφη Γεννηματά με τεράστια προσπάθεια.

»Αυτή την παρακαταθήκη την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι ως κόρη οφθαλμού, για μένα είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτα δομημένη μέσα μου», όπως συγκεκριμένα ανέφερε, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Ο δεύτερος λόγος τον οποίο επικαλέστηκε ο κ. Χρηστίδης, είναι ότι «υπάρχει η ανάγκη της νέας γενιάς αυθεντικά να εκφραστεί με καθαρό τρόπο απέναντι στις ανισότητες, τα κλειστά συστήματα που δημιουργούν την αίσθηση ότι η πολιτική είναι μία διαδικασία των ελίτ, που αποκλείει τους κανονικούς ανθρώπους».

Για τη σχέση του με τη Φώφη Γεννηματά

Διευκρίνισε ότι δεν ζήτησε «δαχτυλίδι» και πως τέτοιες αντιλήψεις «δεν ταιριάζουν στη Φώφη Γεννηματά και σε εμένα, στον τρόπο με τον οποίο πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ: «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε ενότητα της κατακερματισμένης δημοκρατικής παράταξης για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση Pulse: Κολλημένη στο 25,5% η ΝΔ – Μόνο 8% κρίνει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης

ΠΑΣΟΚ: Μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη η αποπομπή υπουργών και υφυπουργών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσκόπηση GPO: Δυο στους τρεις θέλουν αλλαγή κυβέρνησης – Απέναντι στη ΝΔ οι πολίτες για ακρίβεια, Τέμπη, υποκλοπές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...