ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη, για τον συντονισμό Ελλάδας και Κύπρου σε όλα τα θέματα, όπως οι εξελίξεις σε Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειο.
«Συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό μου Χριστοδουλίδη στο πλαίσιο του στενού συντονισμού Ελλάδας – Κύπρου.
»Ανασκόπηση αποτελεσμάτων χθεσινού ΣΕΥ της EE.
»Καθορισμός επόμενων βημάτων για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων.
»Εξελίξεις σε Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειο».
Νωρίτερα ο Νίκος Δένδιας συμμετείχε στο 17ο ετήσιο Συνέδριο του περιοδικού «The Economist», με θέμα «Working towards a secure environment for sustainable recovery».
Ο υπουργός Εξωτερικών πήρε μέρος στο πάνελ με θέμα συζήτησης «Can the potential of peace and co-operation prevail in the Eastern Mediterranean? – Adherence to the international law: Is it a sufficient condition for peace in the region?».

























































