ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Υγείας,

















































Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι - Όλη η ομιλία
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα - Εκτός η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 3 μήνες, αντί για τους 6 όπως προβλεπόταν μέχρι τώρα, μειώνεται η διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης.
Το υπουργείο Υγείας έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, ανακοινώνοντας τη σχετική απόφαση το βράδυ της Τετάρτης.
«Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για μείωση του χρόνου ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης από τους 6 μήνες στους 3 μήνες, θα ακολουθήσει σχετική ΚΥΑ για την εφαρμογή των μέτρων, η οποία θα εξειδικεύσει τον τρόπο υλοποίησης της 3μηνης ισχύος, καθώς και νομοθετική τροπολογία για τις ειδικές κατηγορίες».
Το εν λόγω μέτρο προστίθεται σε μια σειρά κινήσεων για την αναχαίτιση της παραλλαγής Δέλτα και την προετοιμασία για τη νεοεμφανιζόμενη παραλλαγή Όμικρον.























































