ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου, μετέχοντας στην εκπομπή της στο Star, για την πρόταση Κρεμαστινού για «κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας εθνικού σκοπού», που θα αποφύγει και τις πρόωρες εκλογές:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συζητάμε τέτοια πρόταση. Δεν συμφωνούμε με προτάσεις για «μαϊμού» κυβερνήσεις συνεργασίας. Ζητάμε εκλογές ΧΤΕΣ. Εκλογές ΤΩΡΑ.
Υπενθυμίζουμε, ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά τις εκλογές, θα εγγυηθούν για μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που θα ανακτήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Θα είμαστε οι ΕΓΓΥΗΤΕΣ για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων και για ο, τι έχουμε δεσμευτεί για την Πατρίδα μας».
























































